"O njerëz! Në të vërtetë, Ne ju krijuam ju prej një mashkulli dhe një femre dhe ju bëmë popuj e fise, për ta njohur njëri-tjetrin. Më i nderuari prej jush tek Allahu është ai që i frikësohet më shumë Atij. Vërtet, Allahu është i Gjithëdijshëm dhe për Atë asgjë nuk është e fshehtë" [Kur'an - Huxhurat 49:13]

 • LIGJERATA FETARE

  Shoqata AMY Ardhmeria organizon ligjerata fetare qdo javë me hoxhallar më eminent nga trojet tona përmes Skype...
 • MESIMI i KUR'ANIT

  Ne po ashtu organizojm mësimin e Kur'anit qdo javë me mësuesin e njohur dhe të kualifikuar vlla Amer Meta...  
 • AKTIVITETE SPORTIVE

  Shoqata AMY Ardhmeria organizon aktivitete sportive si Futboll, Biliardo, Ping-pong, Pikado, Football Table, etj...
 • AKTIVITETE TJERA

  Aktivitete tjera që ne organizojm janë piknike të ndryshme, pregadijta e disa iftareve, manifestimin e bajrameve e shumë aktivitete të tjera...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Njoftimi i fundit:

 • Tribunë Islame - Muaji i Ndryshimi
  Me rastin e vizitës së Kryeimamit të Mitrovicës Hoxhë Rexhep Lushta, Shoqata A.M.Y Ardhmeria së bashku me Shoqatën Albanian European Trust organizon Tribunë Islame s'bashku me një darkë, këtë të Diele me datë 29 Maj 2016 prej orës 18:30. Plan-programi i tribunës: - 18:30 Ligjerata e parë nga Amer Meta - 19:30 Ligjerata e dytë nga Hoxhë Adem Avdiu -…
Kliko për më shumë informata!

Artikujt e fundit

Akideja dhe besimi

Akideja dhe besimi

Akideja islame është një sërë themelesh dhe parimesh që kanë të bëjnë me Krijuesin, pejgamberët dhe lajmërimet e tyre për Botën e Fshehtë (Gajbin) sikur: melekët, ringjalljen, Ditë...

Ki kujdes nga gënjeshtra!

Ki kujdes nga gënjeshtra!

Ki kujdes nga gënjeshtra pasi ajo t’i prish aftësitë natyrale për të fituar dituri, ta prish karakterin tënd dhe mundësinë për t’i mësuar të tjerët. Gënjeshtari e cilëson atë që nu...

Përse lexojmë Suren Kehf ditën e xhuma?

Përse lexojmë Suren Kehf ditën e xhuma?

Vazhdimisht e lexojmë suren El Kehf, e sidomos ditën e premte, mirëpo fatkeqësisht shumë nga ne nuk e dijmë urtësinë dhe mirësinë e leximit të kësaj sure.I gjithë Kur’ani është mir...

Bisedë me të zbuluarën

Bisedë me të zbuluarën

1- E zbuluara thotë: “Unë e dua Allahun dhe kjo më mjafton!”Ne i themi: Allahu ka thënë: “Thuaj: “Nëse e doni Allahun, atëherë ejani pas meje që Allahu t’iu dojë, t’iu falë mëkatet...

Poezit e fundit

Faqja zyrtare në Facebook

Si të falet Namazi

 • Si të falet namazi, përshkrim i shkurtër dhe i qartë Namazi është shtylla kryesore e fesë Islame.…
Kliko për më shumë informata!

Thënie të çmuara

 • 1
 • 2
 • 3

“Jeta e kësaj bote ua jep të korrat dhe frytet e saj vetëm atyre, që e mbjellin atë. Në të njeriu mund të arrijë atë që do, vetëm duke duruar atë që nuk e do'' Jusuf El-Kardavi

“Respekto që të respektohesh, jep që të te shtohet pasuria, buzëqesh që të shpërblehesh dhe bëhu modestë që të ngrihesh'' Muhamed El-Arifi

"Rruga e Allahut është e gjatë, e ne ecim në të sikurse breshka, nuk është qëllimi të arrimë në fund porse qëllimi është të vdesim duke qenë në rrugë" Nasrudin El-Albani